Szívet-testet-lelket melengető Valentin napi meglepetés

A Vörösmarty Színház február 14-re, a szerelmesek napjára egy olyan meglepetéssel készül, ami még a cudar időben is garantáltan felmelegít mindenkit. Váradi Eszter Sára és Keller János vasárnap délután útra kel, hogy a székesfehérváriak otthonába vigye a szerelmet.


Az ötletgazda, Keller János a meglepetésről annyit elárult, hogy utazó műsoruk örömből és könnyekből merítkezik: „Hosszú idő telt már el, hogy a közönségünkkel találkoztunk volna, már nagyon hiányoznak. Ezért is gondoltunk arra, hogy Valentin nap alkalmából házhoz visszük a romantikát, odavarázsoljuk az otthonokba a szerelmet.”


Az utazásban - és számos szerelmes-zenés darabban - a színházban 20. évadát töltő Keller János partnere Váradi Eszter Sára, aki a sok közös előadásból, amelyben Jánossal párt alkottak, alig tud kedvencet választani: „Nagyon nehéz, de talán az első közös előadásunk, a 2002-ben bemutatott Szeretem a feleségem című volt eddig a legemlékezetesebb. Akkor indult a pályánk, és ez volt az első olyan darab, amelyben házaspárként léptünk fel. Az hamar kiderült, hogy Jánossal nagyon jól tudunk együtt dolgozni, és sokat tudunk nevetni.”


A varázslatért a romantikáért rajongó közönségnek ki sem kell mozdulnia otthonából, mert Váradi Eszter Sára és Keller János hangja betölti majd a tereket. A Vörösmarty Színház kisbusza délután 2 és 5 óra között tesz egy jó nagy kört a színháztól indulva, érintve a Jávor Ottó tér – Sarló utca – Tóváros – Palotváros – Csónakázó tó – Országalma sokszöget.