Május 15-én egy fergeteges vígjátékkal nyitja meg újra kapuit a Thália Színház

Május 15-én egy fergeteges vígjátékkal, az Álmomban megcsaltál című előadással nyitja meg újra kapuit a Thália Színház. A darab 14-i előpremierjét a Semmelweis Egyetem koronavírus-járvány elleni küzdelem élvonalában álló egészségügyi dolgozóinak ajánlottuk fel, így mondva köszönetet a járványhelyzet idején végzett emberfeletti munkájukért, és így kívánva nekik további kitartást. 


Az új Feydeau-Hennequin darab főszereplői: Csőre Gábor, Gubás Gabi és Zayzon Zsolt. A történet napjainkban játszódik a Francia Riviérán, ahol egy gondtalan boldogságban élő házaspár életébe csöppenünk bele. Angéle, az első férje után milliomossá vált, rendkívül vonzó nő és Marc, a tévés híresség élete egészen álomszerű. Épp tengeri panorámás luxusvillájuk okosotthonná alakításának utolsó simításainál tartanak – hogy életük még tökéletesebbé válhasson –, amikor Angéle azt álmodja, hogy férje megcsalja...

Az előadás Bagossy Levente csodálatos díszletében kerül színre, rendezője Kelemen József. Május második felében visszatérnek a nagy francia kedvencek: a hat éve sikeresen futó Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban, amiben tavaly vette át Schell Judit szerepét Mórocz Adrienn, és a Rövid a póráz Szinetár Dórával, akivel ez az előadás májusban lesz először látható. És újra színre kerül az Alul semmi Szabó Győző, Nagy Viktor, Vida Péter és Pindroch
Csaba főszereplésével.

Az előadások a hatályban lévő rendeleteknek megfelelően, kizárólag védettségi igazolvánnyal, intézmény vezetősége által meghatározott védelmi intézkedések betartása mellett lesznek látogathatók. Ezekről részletesen a Thália Színház felületein olvashatnak (www.thalia.hu, https://www.facebook.com/thaliaszinhaz). További információért kérjük forduljanak a közönségszolgálati irodákhoz (közönségszolgálat: +36 1 311 0635, +36 1 311 1874, jegypénztár: +36 1 331 0500, jegy@thalia.hu).

"A személyes színházi élmény pótolhatatlan. Mi készen állunk az újranyitásra. Reméljük, hamarosan találkozunk!" - olvasható a Thália Színház weboldalán.


További információk, forrás: 

http://www.thalia.hu/index.php/main/newsdisplay/ujra-varjuk-nezoinket_3684